În prezent baza noastră de date numără 8749 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer Das Experiment 2001

Das Experiment 2001

0
( High Quality )
The Experiment – Experimentul 2001 film online cu: Moritz Bleibtreu, Christian Berkel, Oliver Stokowski.Filmul are la baza infamul experiment de la inchisoarea Stanford, condus in 1971.
Un laborator de cercetare este transformat intr-un asezamant temporar pentru detinuti, locatia avand atat celule si gratii cat si camere de supraveghere. 20 de barbati sunt angajati sa se joace timp de doua saptamani de-a prizonierii si gardienii. Acum inchisi, „puscariasilor” li se ofera un set de reguli usoare, in timp ce „gardienii” trebuie doar sa mentina ordinea fara sa faca uz de violenta fizica. Oricare dintre participanti poate renunta oricand, pierzand si dreptul de a mai fi remunerati.
Jocul se dovedeste a fi mai dur decat se credea, tensiunile ajungand curand la paroxism…

Das Experiment – Experimentul 2001 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul617 vizionări
Descriere 2 ani
Das Experiment 2001

The Experiment – Experimentul 2001 film online cu: Moritz Bleibtreu, Christian Berkel, Oliver Stokowski.Filmul are la baza infamul experiment de la inchisoarea Stanford, condus in 1971. Un laborator de cercetare este transformat intr-un asezamant temporar pentru detinuti, locatia avand atat celule si gratii cat si camere de supraveghere. 20 de barbati sunt angajati sa se […]

Categorie: Dramă, Thriller

IMDB: 7.8

Director: Oliver Hirschbiegel

Etichete: , , ,

Asemănătoare
Furios si iute 8 (2017)
311 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.