În prezent baza noastră de date numără 8748 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer I Spy 2002

I Spy 2002

0
( High Quality )
Sunt spion 2002 film online cu: Eddie Murphy, Owen Wilson, Famke Janssen.Agentul secret Alex Scott (OWEN WILSON) si campionul de box la categoria mijlocie Kelly Robinson (EDDIE MURPHY) sunt adusi împreunã fãrã voia lor pentru a fi trimisi într-o misiune periculoasã care are drept scop recuperarea avionului Switchblade, el mai nou si mai sofisticat din punct de vedere tehnologic avion de recunoastere american. Prototipul avionului spion a cãzut în mâinile unui traficant de arme lipsit de scrupule, Arnold Gundars (MALCOLM MCDOWELL), care are de gând sã îl vândã celui care dã mai mult, un terorist care are acces la focoasele nucleare. Dupã ce guvernul american esueazã sã recupereze avionul pe cãile clasice sub acoperire, presedintele îi cere lui Robinson sã fie civilul care sã constituie acoperirea agentului Scott pentru a gãsi avionul invizibil înainte de a-l transforma teroristii într-un mijloc de proliferare a armelor de distrugere în masã.
Scott are nevoie de Robinson pentru a pãtrunde în cartierul general al lui Gundars din Budapesta. Mare admirator al boxului, Gundars organizeazã un meci de box între neînvinsul Robinson (57 victorii si 0 înfrângeri) si detinãtorul titlului european. Însã adevãratul meci are loc în afara ringului, între zurbagiul de Robinson si Scott cel serios. Dupã o serie de mici dezastre, cei doi bãrbati ajung sã facã pace în canalele orasului Budapesta. Robinson, fustangiul, îl învatã pe timidul Scott, oarecum nepriceput în arta seductiei, cum sã o curteze pe Rachel (FAMKE JANSSEN), frumoasã agentã care se aflã în misiune cu ei. În schimb, Scott îl introduce pe Robinson în lumea spectaculoasã a spionajului si a aparaturii high-tech. Noua prietenie între cei doi este pusã în fata unui test atunci când un dezastru forteazã aliatii sã devinã dusmani si cei doi bãrbati sunt angajati într-o cursã contra cronometru pentru a evita ca avionul Switchblade sã ia destinatia unei misiuni mortale.

Sunt spion 2002 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul379 vizionări
Descriere 2 ani
I Spy 2002

Sunt spion 2002 film online cu: Eddie Murphy, Owen Wilson, Famke Janssen.Agentul secret Alex Scott (OWEN WILSON) si campionul de box la categoria mijlocie Kelly Robinson (EDDIE MURPHY) sunt adusi împreunã fãrã voia lor pentru a fi trimisi într-o misiune periculoasã care are drept scop recuperarea avionului Switchblade, el mai nou si mai sofisticat din […]

Categorie: Acţiune, Comedie

IMDB: 5.4

Director: Betty Thomas

Etichete: , , ,

Asemănătoare
Caine de lupta (2017)
39 vizionări
Sandy managerul (2017)
150 vizionări
Furios si iute 8 (2017)
284 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.