În prezent baza noastră de date numără 8750 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer Insidious: Chapter 3 2015

Insidious: Chapter 3 2015

0
( Calitate FullHD )
Insidious: Capitolul 3 2015 film online cu: Dermot Mulroney, Lin Shaye, Stefanie Scott.Cel mai întunecat dintre capitolele Insidious îi conduce pe spectatori în tinutul straniu numit Further, dezvaluind modul în care Elise Rainier (Lin Shaye) si-a început lupta, salvând-o pe o tânara din ghearele demonilor.Insidious: Chapter 3, noul film din terifianta serie horror, este scris si regizat de co-autorul francizei, Leigh Whannell. Actiunea filmului se petrece ani de zile înainte de bântuirea familiei Lambert si a bataliilor Elisei cu fantomele din tinutul Further, din Insidious si Insidious: Chapter 2. În preambul, adolescenta Quinn Brenner (Stefanie Scott), care viseaza sa devina actrita, simte ca mama ei, decedata, vrea sa intre în legatura cu ea. Atunci cauta ajutorul lui Elise, un mediu foarte talentat.
Elise ar vrea s-o ajute pe sensibila Quinn, dar tragedia care s-a petrecut în trecutul sau o face pe Elise sa se retina de la folosirea abilitatilor cu care era înzestrata. În curând, un accident nefericit o face pe Quinn sa stea în casa o perioada mai lunga de timp, pentru a se recupera, în timp ce tatal sau, ramas vaduv, Sean (Dermot Mulroney), se lupta sa-si întretina familia.
Apoi, Quinn este atacata în dormitorul sau de catre o entitate malefica, iar Sean o implora pe Elise sa-l ajute. Luptându-se cu soarta si cu rostul sau pe pamânt, Elise îsi aduna puterile pentru a intra în legatura cu lumea mortilor – sprijinindu-se pe ajutorul noilor sai prieteni, niste para-psihologi, Tucker (Angus Sampson) si Specs (Leigh Whannell).Fortata sa se aventureze mai adânc în tinutul Further, pentru a o proteja pe Quinn, Elise se trezeste fata în fata cu cel mai cumplit dusman pe care l-a întâlnit pâna acum, un demon cu o pofta insatiabila de a captura sufletele oamenilor.

Insidious Chapter 3 – Insidious Capitolul 3 – Insidious 3 2015 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul229 vizionări
Descriere 2 ani
Insidious: Chapter 3 2015

Insidious: Capitolul 3 2015 film online cu: Dermot Mulroney, Lin Shaye, Stefanie Scott.Cel mai întunecat dintre capitolele Insidious îi conduce pe spectatori în tinutul straniu numit Further, dezvaluind modul în care Elise Rainier (Lin Shaye) si-a început lupta, salvând-o pe o tânara din ghearele demonilor.Insidious: Chapter 3, noul film din terifianta serie horror, este scris […]

Categorie: Groază

IMDB: 6.8

Director: Leigh Whannell

Etichete: , , , ,

Asemănătoare
Fugi (2017)
66 vizionări
Monstrul din vis (2017)
495 vizionări
Vidul (2016)
517 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.