În prezent baza noastră de date numără 8750 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer Marked for Death 1990

Marked for Death 1990

0
( Calitate FullHD )
Semnul mortii 1990 film online cu: Steven Seagal, Joanna Pacula, Basil Wallace,Danny Trejo.Starul filmelor de actiune, Steven Seagal, este eroul principal al thriller-ului de actiune “Sortit Mortii”, o productie a studiourilor 20th Century Fox.
Seagal interpreteaza rolul lui John Hatcher, un fost agent DEA. Intors acasa, John descopera ca problema numarul 1, cu care se confrunta intreaga America, ravaseste batranul sau cartier. Temutul traficant de droguri, poreclit Screwface, terorizeaza sute de oameni si incearca sa puna stapanire peste ceea ce era odinioara, un cartier linistit.
John, impreuna cu doi vechi prieteni – Charles, un politist din Chicago si Max, un fost antrenor de fotbal – sunt hotarati sa il distruga pe Screwface si imperiul drogurilor pe care il conduce acesta.

Semnul mortii 1990 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul1.099 vizionări
Descriere 2 ani
Marked for Death 1990

Semnul mortii 1990 film online cu: Steven Seagal, Joanna Pacula, Basil Wallace,Danny Trejo.Starul filmelor de actiune, Steven Seagal, este eroul principal al thriller-ului de actiune “Sortit Mortii”, o productie a studiourilor 20th Century Fox. Seagal interpreteaza rolul lui John Hatcher, un fost agent DEA. Intors acasa, John descopera ca problema numarul 1, cu care se […]

Categorie: Acţiune, Dramă

IMDB: 5.8

Director: Dwight H. Little

Etichete: , , , , ,

Asemănătoare
Caine de lupta (2017)
96 vizionări
Furios si iute 8 (2017)
343 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.