În prezent baza noastră de date numără 8748 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer Men of Honor 2000

Men of Honor 2000

0
( Calitate FullHD )
Barbati de Onoare – Men of Honor (2000) – Filme Online Subtitrate cu: Robert De Niro, Cuba Gooding Jr.Lui Carl Brashear nimeni si nimic nu-i poate sta în calea realizãrii idealurilor sale. Fiul unui fermier din Kentucky, Carl pãrãseste casa pãrinteascã si pleacã în cãutarea unei vieti mai bune. „Nu renunta niciodatã. Fii cel mai bun !” este îndemnul tatãlui sãu si Carl îsi întipãreste bine în minte aceste cuvinte.
Dupã ce se înroleazã în Marinã, Carl persevereazã timp de doi ani în încercarea de a fi acceptat în programul de pregãtire a scufundãtorilor. În cele din urmã, cererea sa este acceptatã. Însã superiorul sãu, ofiterul de marinã Bill Sunday, un scufundãtor de elitã devenit legendar îl supune pe Carl la o serie de încercãri si provocãri continue, în intentia de a-l face sã renunte. Însã Carl nu se lasã. Nimeni si nimic nu-i stã în cale, nici mãcar celebrul Bill Sunday.

Barbati de Onoare (2000) – Filme Online Subtitrate

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul624 vizionări
Descriere 2 ani
Men of Honor 2000

Barbati de Onoare – Men of Honor (2000) – Filme Online Subtitrate cu: Robert De Niro, Cuba Gooding Jr.Lui Carl Brashear nimeni si nimic nu-i poate sta în calea realizãrii idealurilor sale. Fiul unui fermier din Kentucky, Carl pãrãseste casa pãrinteascã si pleacã în cãutarea unei vieti mai bune. „Nu renunta niciodatã. Fii cel mai […]

Categorie: Dramă

IMDB: 7.1

Director: George Tillman

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Asemănătoare
Din Tara Lunii (2016)
248 vizionări
Consecinte (2017)
529 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.