În prezent baza noastră de date numără 8747 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer Shrek the Third 2007

Shrek the Third 2007

0
( High Definition )
Shrek al Treilea 2007 desene online dublate cu: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz.Cand tatal Fionei moare, Shrek trebuie sa-i urmeze pe tron, dar verdele capcaun n-are deloc chef de aceasta onoare care implica atatea responsabilitati… Astfel Shrek, Fiona, Magarusul si Motanul Incaltat pornesc in cautarea unui nou rege. Singurul candidat interesant ar fi insa un tip pe nume Artie (cunoscut noua si sub numele de „Regele Arthur”). Oare va vrea acest „tip” sa accepte responsabilitatea?
A fi rege nu este la indemana oricui, mai ales daca esti un capcaun la fel de urat mirositor ca si mlastina din care vii. Cand Shrek s-a casatorit cu Fiona, ultimul lucru la care s-a gandit a fost ca va conduce vreodata Tinutul Prea Indepartat, dar in momentul in care Regele Harold moare subit, Shrek se trezeste brusc cu o coroana regala pe cap.

Shrek al Treilea 2007 desene online dublate in Limba Romana

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul436 vizionări
Descriere 2 ani
Shrek the Third 2007

Shrek al Treilea 2007 desene online dublate cu: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz.Cand tatal Fionei moare, Shrek trebuie sa-i urmeze pe tron, dar verdele capcaun n-are deloc chef de aceasta onoare care implica atatea responsabilitati… Astfel Shrek, Fiona, Magarusul si Motanul Incaltat pornesc in cautarea unui nou rege. Singurul candidat interesant ar fi insa […]

Categorie: Aventură, Comedie, Desene Animate

IMDB: 6.0

Director: Raman Hui, Chris Miller

Etichete: , , , ,

Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.