În prezent baza noastră de date numără 8750 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer Strangerland 2015

Strangerland 2015

0
( High Definition )
Strangerland 2015 film online cu: Nicole Kidman, Joseph Fiennes, Hugo Weaving.Strangeland îi are centru pe Catherine si Matt Parker (Kidman si Fiennes), un cuplu ce încearca sa se adapteze noii vieti într-un loc izolat al Australiei, orasul de desert Nathgari. Sunt persoane agreabile, dar discrete, nu foarte sociabile. Chiar înainte de declansarea unei masive furtuni de nisip, vietile lor sunt greu încercate de disparitia celor doi copii adolescenti, Lily si Tom, pierduti în desert.
Desi orasul este acoperit în mod ireal de praf rosu si cuprins de întuneric, locuitorii, condusi de politistul local, David Rae (Weaving), pornesc în cautarea adolescentilor. Cu timpul, oamenii par sa se întoarca împotriva cuplului, antipatie alimentata de suspiciunile, zvonurile si vechile povesti cu aborigeni spuse în soapta. Pe masura ce temperaturile în desert cresc, iar sansele de supravietuire ale copiilor scad pe zi ce trece, Catherine si Matthew ajung la limita, profund afectati de soarta incerta a acestora.

Strangerland 2015 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul224 vizionări
Descriere 2 ani
Strangerland 2015

Strangerland 2015 film online cu: Nicole Kidman, Joseph Fiennes, Hugo Weaving.Strangeland îi are centru pe Catherine si Matt Parker (Kidman si Fiennes), un cuplu ce încearca sa se adapteze noii vieti într-un loc izolat al Australiei, orasul de desert Nathgari. Sunt persoane agreabile, dar discrete, nu foarte sociabile. Chiar înainte de declansarea unei masive furtuni […]

Categorie: Dramă, Thriller

IMDB: 7.3

Director: Kim Farrant

Etichete: , , ,

Asemănătoare
Furios si iute 8 (2017)
343 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.