În prezent baza noastră de date numără 8750 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer The Help 2011

The Help 2011

0
( Calitate FullHD )
Culoarea sentimentelor 2011 film online cu: Bryce Dallas Howard, Emma Stone, Octavia Spencer, Viola Davis.“Culoarea sentimentelor” este o drama emotionanta, povestita cu umor si speranta, despre prietenie, curaj si mai ales despre puterea de a inspira schimbari sociale.
Actiunea se desfasoara în Jackson, Mississippi, în anii ‘60. Povestea pune în scena relatia care se construieste între trei femei diferite, dar extraordinare, o prietenie greu de imaginat, consolidata în jurul unui proiect editorial secret, care încalca normele sociale si care le supune pe cele trei femei unui mare risc.Eugenia “Skeeter” Phelan tocmai a absolvit colegiul si redacteaza o rubrica de sfaturi pentru îngrijirea casei într-un ziar local, ajutata de Aibileen, servitoarea unei bune prietene. În scurt timp, tânara jurnalista porneste un proiect clandestin, inspirat de istoriile de viata ale lui Aibileen si ale lui Minny Jackson, buna sa prietena, care se confrunta cu aceleasi probleme. Cele trei femei împartasesc în soapta povestile lor, rastoarna regulile sociale ale acelor timpuri si se expun astfel riscului de a fi marginalizate de societatea în care traiesc.Dezvaluirile soptite, dar curajoase ale protagonistelor se transforma astfel în proiectul editorial care sta la baza unor schimbari sociale. În acest fel, cele trei personaje îsi fac auzita vocea si, în acelasi timp, dezvaluie conditia sociala a servitoarelor de culoare, un subiect tabu pentru acele timpuri.

Culoarea sentimentelor 2011 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul1.201 vizionări
Descriere 2 ani
The Help 2011

Culoarea sentimentelor 2011 film online cu: Bryce Dallas Howard, Emma Stone, Octavia Spencer, Viola Davis.“Culoarea sentimentelor” este o drama emotionanta, povestita cu umor si speranta, despre prietenie, curaj si mai ales despre puterea de a inspira schimbari sociale. Actiunea se desfasoara în Jackson, Mississippi, în anii ‘60. Povestea pune în scena relatia care se construieste […]

Categorie: Dramă

IMDB: 8.1

Director: Tate Taylor

Etichete: , , , ,

Asemănătoare
Din Tara Lunii (2016)
335 vizionări
Consecinte (2017)
618 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.