În prezent baza noastră de date numără 8752 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer The Insider 1999

The Insider 1999

0
( High Definition )
Scandal în industria tutunului 1999 film online subtitrat cu: Russell Crowe, Al Pacino, Christopher Plummer.Jeffrey Wigand (RUSSELL CROWE) a fost martorul-cheie in procesele intentate de statul Mississippi si alte 49 de state americane industriei tutunului care a fost obligata sa plateasca 246 miliarde $. Wigand, fost sef al departamentului de cercetari si dezvoltare al companiei Brown & Williamson, era un foarte apreciat om de stiinta si ultimul deconspirator datorita functiei sale inalte. Nici unul aflat in postura lui nu a mai dat in vileag ceea ce cunostea.
Intre timp, Lowell Bergman (AL PACINO), reporter si producator al emisiunii-ancheta „60 Minutes” pentru Mike Wallace (CHRISTOPHER PLUMMER), i-a luat un interviu faimosului Wigand in care acesta facea niste dezvaluiri senzationale, si a angajat o echipa de avocati pentru a-l proteja pe Wigand. intre timp, conducerea postului de televiziune CBS ii va suspenda lui Bergman emisiunea-ancheta „60 Minutes”, in ciuda succesului inregistrat pina atunci, segmentind drepturile de difuzare catre alte posturi TV. Curind, Wigand se va trezi dat in judecata, incriminat intr-o campanie nationala murdara, divortat si posibil condamnat la inchisoare. Wigand, care a mizat atit de mult pe aflarea adevarului, incapabil sa relateze marturia sa natiunii americane, si Bergman, care a infruntat acea campanie murdara luptindu-se pentru ca CBS sa difuzeze interviul, sunt doi oameni obisnuiti aflati in circumstante neobisnuite. Ei se trezesc implicati intr-o lupta inegala din care amindoi vor avea de suferit si nimic nu va mai fi ca la inceput.

Scandal în industria tutunului 1999 film online subtitrat

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul442 vizionări
Descriere 2 ani
The Insider 1999

Scandal în industria tutunului 1999 film online subtitrat cu: Russell Crowe, Al Pacino, Christopher Plummer.Jeffrey Wigand (RUSSELL CROWE) a fost martorul-cheie in procesele intentate de statul Mississippi si alte 49 de state americane industriei tutunului care a fost obligata sa plateasca 246 miliarde $. Wigand, fost sef al departamentului de cercetari si dezvoltare al companiei […]

Categorie: Biografie, Dramă, Thriller

IMDB: 7.9

Director: Michael Mann

Etichete: , , , ,

Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.