În prezent baza noastră de date numără 8753 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer The Last Airbender 2010

The Last Airbender 2010

0
( Calitate FullHD )
Ultimul razboinic al aerului 2010 film online cu: Noah Ringer, Nicola Peltz, Jackson Rathbone.În vremuri imemoriale, lumea e împartita în patru natiuni cu puteri egale: Tribul Apei, Regatul Pamântului, Poporul Focului si Nomazii Aerului. Mii de ani lumea a trait în pace, pâna în ziua când Poporul Focului a început razboiul. Singurul care ar fi putut sa aduca pacea era Aang (Noah Ringer), un baietel de numai 12 ani – Avatarul – care era încarnarea umana a Spiritului Lumii, singurul care putea controla toate cele patru elemente. Însa acesta a disparut exact când era mai mare nevoie de el.Acum, 100 de ani mai târziu, o razboinica a Apei, Katara (Nicola Peltz), si fratele ei Sokka (Jackson Rathbone) îl gasesc pe Aang încastrat în gheata. Cei doi trebuie sa îl ajute pe Aang sa îsi recapete puterile, altfel lumea va fi distrusa.
Usor de zis, dar mai greu de facut, pentru ca lumea sta sub amenintarea unei lovituri finale pe care o pregateste printul Zuko (Dev Patel), aprigul fiu al Lordului Focului.

Ultimul razboinic al aerului 2010 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul384 vizionări
Descriere 2 ani
The Last Airbender 2010

Ultimul razboinic al aerului 2010 film online cu: Noah Ringer, Nicola Peltz, Jackson Rathbone.În vremuri imemoriale, lumea e împartita în patru natiuni cu puteri egale: Tribul Apei, Regatul Pamântului, Poporul Focului si Nomazii Aerului. Mii de ani lumea a trait în pace, pâna în ziua când Poporul Focului a început razboiul. Singurul care ar fi […]

Categorie: Acţiune, Aventură, Familie

IMDB: 4.3

Director: M. Night Shyamalan

Etichete: , , ,

Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.