În prezent baza noastră de date numără 8753 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer The Patriot 2000

The Patriot 2000

0
( High Definition )
Patriotul 2000 film online cu: Tom Wilkinson, Mel Gibson, Joely Richardson, Heath Ledger, Chris Cooper.Carolina de Sud – 1776. Benjamin Martin (MEL GIBSON), fost erou al razboiului Franco-Indian, a renuntat definitiv la lupta pentru a avea grija de familia sa în pace. Desi pe vremuri era un soldat viclean, eficient si neîndurator, el s-a casatorit cu o femeie delicata care a nascut sapte copii si, sub influenta ei, si-a schimbat trecutul violent pentru un viitor pacifist pe plantatia sa vasta.
Însa razvratirea este iminenta. Un alt conflict, de aceasta data cu Anglia, este inevitabil. Om dedicat famiei sale, Martin nu îsi doreste sa reia lupta. Ramas vaduv de curând, el are momentan alte probleme. Este singurul tutore al copilasilor sai, si ororile din luptele trecute înca îl mai obsedeaza. „Daca ma veti întreba de dorinta mea de a purta un razboi cu Anglia, raspunsul meu va fi „nu”. Am fost la razboi, si nu mai vreau sa o fac din nou”, spunea Martin într-un discurs emotionant adresat Adunarii locale din Charleston. „Am sapte copii. Sotia mi-a murit. Cine îi va îngriji daca eu voi pleca la razboi?”Fiul sau cel mai mare, Gabriel (HEATH LEDGER), nu are nici un fel de îndoieli. Discursurile radicale, pamfletele si manifestele care încep sa apara în orase, biserici si de-a lungul coloniilor, îl impresioneaza pe tânar. Razboiul este iminent si cauza, considera el, este dreapta. Împotriva dorintei tatalui sau, Gabriel pleaca la razboi.Benjamin Martin se afla într-o dilema: pe cât de vehement se opune razboiului, pe atât el crede în cauza lui. Apoi englezii, condusi de nemilosul colonel Tavington (JASON ISAACS), sosesc în pragul casei sale si îi ameninta lucrul la care tine cel mai mult: familia sa. În urma amenintarii casei sale din Carolina de Sud, Martin accepta sa-si ia armele si pe fiul sau idealist si patriot pentru a conduce o curajoasa trupa de voluntari într-o lupta inegala împotriva necrutatoarei armate britanice.
Pe parcurs, acest erou fara voie descopera ca singurul mod de a-si apara familia este de a lupta pentru libertatea unei natiuni tinere.

Patriotul 2000 film online

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul1.961 vizionări
Descriere 2 ani
The Patriot 2000

Patriotul 2000 film online cu: Tom Wilkinson, Mel Gibson, Joely Richardson, Heath Ledger, Chris Cooper.Carolina de Sud – 1776. Benjamin Martin (MEL GIBSON), fost erou al razboiului Franco-Indian, a renuntat definitiv la lupta pentru a avea grija de familia sa în pace. Desi pe vremuri era un soldat viclean, eficient si neîndurator, el s-a casatorit […]

Categorie: Acţiune, Dramă, Război

IMDB: 7.1

Director: Roland Emmerich

Etichete: , , , , ,

Asemănătoare
Caine de lupta (2017)
187 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.