În prezent baza noastră de date numără 8751 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer The Sentinel 2006

The Sentinel 2006

0
( Calitate 1080pHD )
Santinela 2006 film online cu: Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Kim Basinger, Eva Longoria.Pete Garrison, agent în Serviciul Secret, i-a salvat viata Presedintelui S.U.A., în urmã cu 20 de ani.Foarte îndrãgit si respectat de colegii sãi, Garrison (Michael Douglas) se ocupã în prezent de securitatea Primei Doamne a Americii. El trãieste într-o lume aparte, bine ordonatã, cu reguli stricte si proceduri speciale.Acest univers este zdruncinat de niste evenimente misterioase. Colegul si bunul prieten al lui Pete, Charlie Merriweather (interpretat chiar de regizorul Clark Johnson) îi dã de înteles cã vrea sã-i comunice niste informatii secrete si extrem de importante.Charlie nu mai apucã, însã, sã o facã, deoarece este asasinat în locuinta sa, o crimã fãcutã sã parã opera unor tâlhari.
Investigatia este condusã de David Breckinridge, protejatul lui Garrison si, pânã de curând, unul dintre bunii sãi prieteni. Amicitia lor este pusã la îndoialã de Breckinridge, care îl bãnuieste – în mod eronat – cã ar fi amantul fostei sale sotii.Celor doi li se alãturã Jill Marin, o proaspãtã absolventã a cursurilor de pregãtire ale Serviciului Secret, ambitioasã si extrem de tenace. Împreunã, ei investigheazã ceea ce se dovedeste a fi un complot intern în scopul asasinãrii Presedintelui S.U.A.. Indiciile sugereazã un trãdãtor în rândul agentilor Serviciului Secret, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodatã în cei 141 de ani de existentã ai acestei institutii.În cele din urmã, bãnuiala se îndreaptã asupra lui Garrison, cãruia îi va fi extrem de greu sã-si dovedeascã nevinovãtia, deoarece este victima unei înscenãri. Suspectat fiind, Garrison decide sã fugã si sã continue investigatia pe cont propriu, pentru a-l demasca pe adevãratul trãdãtor si a-i salva viata Presedintelui.

Santinela 2006 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul291 vizionări
Descriere 2 ani
The Sentinel 2006

Santinela 2006 film online cu: Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Kim Basinger, Eva Longoria.Pete Garrison, agent în Serviciul Secret, i-a salvat viata Presedintelui S.U.A., în urmã cu 20 de ani.Foarte îndrãgit si respectat de colegii sãi, Garrison (Michael Douglas) se ocupã în prezent de securitatea Primei Doamne a Americii. El trãieste într-o lume aparte, bine ordonatã, […]

Categorie: Dramă, Thriller

IMDB: 6.1

Director: Clark Johnson

Etichete: , , , ,

Asemănătoare
Furios si iute 8 (2017)
360 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.