În prezent baza noastră de date numără 8748 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer What’s Eating Gilbert Grape 1993

What’s Eating Gilbert Grape 1993

0
( Calitate FullHD )
Necazurile lui Gilbert Grape 1993 film online cu: Mary Steenburgen, Leonardo DiCaprio, Juliette Lewis, Johnny Depp, Darlene Cates.Trimitându-ne cu gandul la Rainman, „What’s Eating Gilbert Grape” este o poveste emotionanta, ce analizeaza subtil, dar fara retineri, tensiunea dintre fericirea individuala si obligatiile familiale.
Mama (Darlene Cates), o femeie obeza demna de Cartea Recordurilor, n-a mai iesit din casa de sapte ani. Printre copiii ei se numara Arnie (DiCaprio), un baiat retardat care va împlini în curând 18 ani, în ciuda predictiilor medicilor, si doua surori, dintre care cea mica depaseste cu greu criza adolescentina.
Când nu are grija de dificilul Arnie – si de obsesia acestuia de a se catara în copaci sau pe turnuri imense de unde nu mai stie sa coboare – Gilbert lucreaza la bacania din oras, repara casa parinteasca aflata în paragina, sau iese în oras cu baieti fara prea mari pretentii sociale.
În acest univers social complicat, dar neschimbator, apare Becky (Juliette Lewis), o tânara care o însoteste pe bunica ei într-o rulota, din stat în stat. Becky îi deschide orizonturi noi, ridica problema existentiala a propriei fericiri, reusind sa-l detaseze de obligatiile familiale si de relatia amoroasa cu o gospodina neîmplinita (Mary Steenburgen).

Necazurile lui Gilbert Grape 1993 film online

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul776 vizionări
Descriere 2 ani
What’s Eating Gilbert Grape 1993

Necazurile lui Gilbert Grape 1993 film online cu: Mary Steenburgen, Leonardo DiCaprio, Juliette Lewis, Johnny Depp, Darlene Cates.Trimitându-ne cu gandul la Rainman, „What’s Eating Gilbert Grape” este o poveste emotionanta, ce analizeaza subtil, dar fara retineri, tensiunea dintre fericirea individuala si obligatiile familiale. Mama (Darlene Cates), o femeie obeza demna de Cartea Recordurilor, n-a mai […]

Categorie: Comedie, Dramă

IMDB: 7.8

Director: Lasse Hallström

Etichete: , , , , , ,

Asemănătoare
Sandy managerul (2017)
126 vizionări
Din Tara Lunii (2016)
248 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.