În prezent baza noastră de date numără 8751 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer White Lion 2010

White Lion 2010

0
( High Quality )
Legenda leului alb 2010 film online cu: Jamie Bartlett, John Kani, Thabo Malema.Leul alb este considerat un dar de la zei. Simpla lui prezenta garanteaza pacea si prosperitatea pentru tribul Shangaan. De mult timp insa, bastinasii nu au mai vazut picior de leu alb pana la…Letsatsi.
Precum leutul Simba din “Lion King”, Letsatsi este izgonit de haita lui si trebuie sa supravietuiasca in ostila savana. Dar pe urmele sale este un braconier avid; va reusi el sa ii scape vanatorului implacabil? Sanse sunt, avandu-l ca tovaras pe Nkulu, un leu adult si ca protector, pe Gisani, unul dintre Shangaani.
“White Lion” este mai mult decat un simplu documentar – este o poveste despre supravietuire si prietenie, venind in acelasi timp cu un mesaj umanitar: animalele rare trebuie aparate cu orice pret.

Legenda leului alb 2010 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul392 vizionări
Descriere 2 ani
White Lion 2010

Legenda leului alb 2010 film online cu: Jamie Bartlett, John Kani, Thabo Malema.Leul alb este considerat un dar de la zei. Simpla lui prezenta garanteaza pacea si prosperitatea pentru tribul Shangaan. De mult timp insa, bastinasii nu au mai vazut picior de leu alb pana la…Letsatsi. Precum leutul Simba din “Lion King”, Letsatsi este izgonit […]

Categorie: Dramă, Familie

IMDB: 6.6

Director: Michael Swan

Etichete: , , ,

Asemănătoare
Din Tara Lunii (2016)
373 vizionări
Consecinte (2017)
662 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.