În prezent baza noastră de date numără 8751 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer Aferim! 2015 film online Romanesc

Aferim! 2015 film online Romanesc

1
( Calitate FullHD )
Aferim! este un film online Romanesc 2015 de aventura istoric a carui poveste incepe la începutul secolului al 19-lea Țara Românească, atunci când un polițist local, Costandin, este angajat de Iordache, un boier (local nobil), pentru aL găsi pe Carfin, un sclav țigan care a fugit din averea boierului după o aventură cu soția sa, Sultana . Costandin se stabilește pentru al găsi pe fugar, începând o călătorie plină de aventuri. Sclavia țiganilor a durat din secol 14 pana la mijlocul secolului al 19-lea, o situație care este foarte puțin cunoscută și aproape inexistente în dezbaterea publică astăzi, deși impactul său continuă să influențeze viața socială din România.

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul



6.356 vizionări
Descriere 2 ani
Aferim! 2015 film online Romanesc

Aferim! este un film online Romanesc 2015 de aventura istoric a carui poveste incepe la începutul secolului al 19-lea Țara Românească, atunci când un polițist local, Costandin, este angajat de Iordache, un boier (local nobil), pentru aL găsi pe Carfin, un sclav țigan care a fugit din averea boierului după o aventură cu soția sa, […]

Categorie: Aventură, Comedie, Dramă, Filme Româneşti, Istoric

IMDB: 8,3

Director: Radu Jude

Actori: Teodor Corban, Mihai Comanoiu, Toma Cuzin

Etichete: , , , , , ,

Asemănătoare
Sandy managerul (2017)
251 vizionări
Din Tara Lunii (2016)
365 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.
 

“Aferim! 2015 film online Romanesc” Film 1 Comment .
  1. zapciul Iancu Jianul - 2 ani

    antiromânism si anticrestinism ! minciuna, diversiune si manipulare…ca un lucru bine facut…
    in film toti preotii si galugarii injura si se comporta imoral !!! chiar asa este in realitate ??? asa se comporta calugarii si preotii in realitate ??? eu nu cred !!! aaa….ca mai exista si uscaturi…da ! dar asta nu e o regula generala ! ori filmul, sau mai bine zis aceasta mizerie, tocmai asta vrea sa impuna la nivel mental : o falsa realitate prin generalizarea unei exceptii !!! in film zapciul e cel care stie biblia pe derost, iar calugarii injura….sa fim seriosi…numai cei de reacredinta, poate inghite nemestecat, asemenea gogorita !!!