În prezent baza noastră de date numără 8751 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer Closer to the Moon 2013 film online subtitrat

Closer to the Moon 2013 film online subtitrat

0
( High Definition )
Filmul de comedie Closer to the Moon online subtitrat in romana prezinta o echipa din România de ofițer de poliție cu un mic echipaj de prieteni vechi de la al doilea război mondial evreiesc dau un jaf care convinge pe toată lumea că acestea filmează doar un film. De-a lungul celor câteva zile în care eroii jafului sunt scoşi dimineaţa din celulele închisorii Jilava şi transformaţi în “staruri de cinema” într-un Bucureşti însorit şi plin de viaţă, toată lumea din jurul lor – miliţieni, securişti, anchetatori, echipă de filmare – rumegă aceeaşi întrebare: de ce au făcut-o? ce sperau să obţină?

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul5.156 vizionări
Descriere 2 ani
Closer to the Moon 2013 film online subtitrat

Filmul de comedie Closer to the Moon online subtitrat in romana prezinta o echipa din România de ofițer de poliție cu un mic echipaj de prieteni vechi de la al doilea război mondial evreiesc dau un jaf care convinge pe toată lumea că acestea filmează doar un film. De-a lungul celor câteva zile în care […]

Categorie: Comedie, Dramă

IMDB: 7,5

Director: Nae Caranfil

Actori: Vera Farmiga, Mark Strong, Harry Lloyd

Etichete: , , , , ,

Asemănătoare
Sandy managerul (2017)
251 vizionări
Din Tara Lunii (2016)
365 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.
 

“Closer to the Moon 2013 film online subtitrat” Film 1 Comment .
  1. Bunica - 2 ani

    Ca realizare, filmul este bun. Ca mesaj, filmul este o mizerabila minciuna propagandistica pentru a spala creierul tinerilor care nu cunosc istoria reala. In acele vremuri evreii au fost principalii promotori al comunismului si beneficiarii de functii importante in stat, administratie, politie, securitate. Evreii conduceau prigoana tuturor celor care se opuneau regimului.