În prezent baza noastră de date numără 8749 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer Cu mîinile curate (1972)

Cu mîinile curate (1972)

0
( High Definition )
Cu mîinile curate, ortografiat și Cu mâinile curate, este un film polițist românesc din 1972, regizat de Sergiu Nicolaescu. Rolurile principale sunt interpretate de Ilarion Ciobanu, Sergiu Nicolaescu, Alexandru Dobrescu, Gheorghe Dinică, George Constantin, Ștefan Mihăilescu-Brăila și Sebastian Papaiani.
Acest film prezintă lupta comisarilor Roman (Ilarion Ciobanu) și Miclovan (Sergiu Nicolaescu) cu grupările de crimă organizată din Bucureștiul de după cel de-al doilea război mondial. La finalul filmului, comisarul Miclovan moare după ce reușise să anihileze majoritatea bandelor înarmate care terorizau capitala.
El se află pe locul 12 în topul celor mai vizionate film românești din toate timpurile după cum atestă un comunicat din 2006 al Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România.
 


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul1.686 vizionări
Descriere 2 ani
Cu mîinile curate (1972)

Cu mîinile curate, ortografiat și Cu mâinile curate, este un film polițist românesc din 1972, regizat de Sergiu Nicolaescu. Rolurile principale sunt interpretate de Ilarion Ciobanu, Sergiu Nicolaescu, Alexandru Dobrescu, Gheorghe Dinică, George Constantin, Ștefan Mihăilescu-Brăila și Sebastian Papaiani. Acest film prezintă lupta comisarilor Roman (Ilarion Ciobanu) și Miclovan (Sergiu Nicolaescu) cu grupările de crimă […]

Categorie: Acţiune, Crimă, Thriller

IMDB: 7,9

Director: Sergiu Nicolaescu

Actori: Ilarion Ciobanu, Alexandru Dobrescu, Sergiu Nicolaescu

Etichete: , ,

Asemănătoare
Caine de lupta (2017)
65 vizionări
Furios si iute 8 (2017)
313 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.