În prezent baza noastră de date numără 8685 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer Lantul de comanda (2015)

Lantul de comanda (2015)

0
( High Definition )
Agentul special James Webster, intors de la datorie, este martorul uciderii cu sange rece a fratelui sau. Webster porneste imediat in urmarirea asasinilor insa acestia reusesc sa scape. Insetat de razbunare, decis sa ii haituiasca si sa ii faca sa plateasca pentru crima lor, Webster incepe o investigatie pe cont propriu. Pe masura ce investigatia avanseaza, Webster se trezeste in milocul unei conspiratii mortale. Afla cu stupoare ca pana si guvernul american este implicat in aceasta conspiratie. Cu unul din cei mai teribili asasini platiti pe urmele sale, Webester este nevoit sa demaste oficialii corputi inainte ca el sa devina o alta victima nevinovata, la fel ca fratele sau.

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul4.556 vizionări
Descriere 1 an
Lantul de comanda (2015)

Agentul special James Webster, intors de la datorie, este martorul uciderii cu sange rece a fratelui sau. Webster porneste imediat in urmarirea asasinilor insa acestia reusesc sa scape. Insetat de razbunare, decis sa ii haituiasca si sa ii faca sa plateasca pentru crima lor, Webster incepe o investigatie pe cont propriu. Pe masura ce investigatia […]

Categorie: Acţiune, Thriller

Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.
 

“Lantul de comanda (2015)” Film 1 Comment .
  1. ValentinaIistrate - 1 an

    Uite ca aflat un text foarte captivant scris intr-un mod greu de aflat in netul din Romania. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!