În prezent baza noastră de date numără 8751 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer Tinerete (2015)

Tinerete (2015)

0
( High Definition )
De mai bine de 20 de ani, Fred Ballinger vine si se cazeaza la acelasi resort pentru a-si petrece vacantele. Acum retras din activitate dupa ce a condus mai multe decenii orchestrele din Londra, New York sau Venetia, el este solicitat de un emisar al Reginei Elisabeta care doreste sa mai conduca o data orchestra pentru a interpreta piesa lui faimoasa “Simple Songs”. Fred refuza spunând ca are “motive personale” pentru care sa faca asta. Alaturi de el este un vechi prieten pe nume Mick Boyle, care incearca sa termine un scenariu impreuna cu un grup de tineri colaboratori. Filmul al carui titlu ar fi “Life’s Last Day” ar urma să reprezinte “testamentul” lui Mick.

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul7.144 vizionări
Descriere 2 ani
Tinerete (2015)

De mai bine de 20 de ani, Fred Ballinger vine si se cazeaza la acelasi resort pentru a-si petrece vacantele. Acum retras din activitate dupa ce a condus mai multe decenii orchestrele din Londra, New York sau Venetia, el este solicitat de un emisar al Reginei Elisabeta care doreste sa mai conduca o data orchestra […]

Categorie: Dramă

Asemănătoare
Din Tara Lunii (2016)
373 vizionări
Consecinte (2017)
662 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.
 

“Tinerete (2015)” Film 1 Comment .
  1. pepy - 2 ani

    Melancolic,genial,actori de clasa. Ajunsi la batranetze s-ar putea sa nu ne prea mandrim cu unele din faptele noastre, sa vrem sa ne amintim doar despre cele frumoase, e cam tarziu si tristetzea ne ajunge din urma. filmul daca ai rabdare e foarte frumos mai ales pt cei mai in varsta dar si pt tineri care au totusi multe de invatat.