În prezent baza noastră de date numără 8598 filme pe care le puteţi viziona online | Sitemap

Trailer Kingsman: Serviciul secret 2014 film online gratis

Kingsman: Serviciul secret 2014 film online gratis

0
( Calitate FullHD )
În anul 1997 în Orientul Mijlociu o echipă de agenți secreți se află într-o misiune dificilă în cadrul căreia trebuie să execute niște teroriști periculoși. În timpul misiunii, unul dintre spioni moare încercând să îi protejeze pe ceilalți când o grenadă este declanșată. Liderul echipei, Galahad, anunță familia decedatului de cele întâmplate.
La 17 ani după incident, Eggsy, fiul agentului decedat intră sub protecția lui Galahad care îl propune pentru un loc în agenția secretă. Supus la o serie de teste dificile, Eggsy este descalificat pe ultima sută de metri ca după scurt timp să revină și să salveze lumea. Urmariti Kingsman: Serviciul secret online gratis.

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul273 vizionări
Descriere 10 luni
Kingsman: Serviciul secret 2014 film online gratis

În anul 1997 în Orientul Mijlociu o echipă de agenți secreți se află într-o misiune dificilă în cadrul căreia trebuie să execute niște teroriști periculoși. În timpul misiunii, unul dintre spioni moare încercând să îi protejeze pe ceilalți când o grenadă este declanșată. Liderul echipei, Galahad, anunță familia decedatului de cele întâmplate. La 17 ani […]

Categorie: Acţiune, Aventură, Comedie

IMDB: 7,8

Director: Matthew Vaughn

Actori: Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson

Etichete: , , , , ,

Asemănătoare
Vaiana (2016)
190 vizionări
Infernul (2016)
438 vizionări
Comentarii Facebook
Comentarii Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.